Verzendplatform

Verzending word bij ons afgehandeld door MyParcel. MyParcel is een van de grootste verzendplatformen van Nederland en is daarbij ook een dochteronderneming van PostNL. Via het portaal kunt u gemakkelijk uw verzending volgen, een retourlabel aanmaken en een beoordeling achter laten. Dat is wel zo makkelijk!

Koerier(s)

PostNL

Wij verzenden voornamelijk via PostNL. PostNL is een van de grootste post- & pakketbezorger van Nederland.
PostNL bezorgd daarnaast ook in de BeNeLux en overige landen.
U kunt er voor kiezen om uw pakket te leveren op uw adres, bij de buren of bij een ophaalpunt via de verschillende verzendopties.

Wist u dat PostNL tegenwoordig ook pakketautomaten heeft die 24 uur per dag open zijn?
U kunt het dichtsbijzijnde PostNL punt vinden via de locatiewijzer.

DHL

DHL is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL. Alhoewel wij voornamelijk verzenden via PostNL, bieden wij ook graag de mogelijkheid om te kiezen voor een alternatieve bezorgkoerier. DHL is een grote speler op de internationale markt en een betrouwbare partner in het bezorgen van pakketpost.

DHL bied steeds meer mogelijkheden om uw pakket te bezorgen of af te laten leveren bij een van de velen DHL ServicePoints.
U kunt het dichtsbijzijnde DHL ServicePoint vinden op de website van DHL.

Wanneer word mijn pakket geleverd?

Wij streven ernaar om uw pakket dezelfde dag nog de duur uit te doen! Houd u vooral de Track&Trace pagina in de gaten voor meer informatie.

Uw pakket volgen

Via ons portaal kunt u gemakkelijk uw verzending volgen en wijzigen aanbrengen. Als u daar toch bent zou u dan een beoordeling achter willen laten?

Mocht u verdere vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via onze contactpagina.

Naast ons portaal kunt u ook uw track & trace code gebruiken om bij de desbetreffende koerier uw verzendgegevens op te vragen.

Track & trace is een handige manier om je zending met barcode online te volgen. U kunt ook gemakkelijk uw zending volgen in de PostNL of DHL-app.Voor meer informatie willen wij u doorverwijzen naar de pagina van PostNL over Track&Trace of de DHL pagina over Track&Trace.